Bijles Vleuten

Zoek jij bijles in Vleuten?

  • Kan jij nog wat extra uitleg van de grammatica gebruiken?
  • Vind jij het fijn als iemand de stof van wiskunde nog eens persoonlijk uitlegt?

Bijles is dan dé oplossing. Met de bijles van Lyceo kun je de stof beter begrijpen en verwerken. Voor vragen kun je te allen tijde contact opnemen met de individuele studiebegeleiding. Dit maakt het makkelijker om betere cijfers te halen.

Waar vind je bijles in Vleuten?

Kom jij uit de omgeving Vleuten De Meern, Haarzuilens, Rijnenburg, Oudenrijn, Vleuterweide, Veldhuizen of Haarzicht en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in de schoollocatie Amadeus Lyceum in het centrum van Vleuterweide. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de omgeving van Vleuten. Deze locaties zijn gevestigd aan de Harmonieweg in Maarssen en Lombok in Utrecht. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom, zo komen hier ook leerlingen van de school VOLT! Toekomstmakers.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Vleuten?

We bieden instructie op maat en werken samen met onze docenten om een ​​actieplan te ontwikkelen. Ouders en verzorgers kunnen de voortgang volgen via het online leerlingvolgsysteem HOMi.

Bij Lyceo houden we ons aan op wetenschap gebaseerde methoden om je te helpen uitleg beter te begrijpen en gemakkelijker betere cijfers te halen.

Welke vakken?

We geven bijles in alle vakken, dus neem een kijkje in ons aanbod. Als je vak niet op onze lijst staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Vanachter de computer?

Vind je het leuk om bijles thuis achter je computer te krijgen, ook dat kan bij Lyceo. Alle informatie over online bijles vind je op onze speciale pagina.