Bijles Wijchen

Zoek jij bijles in Wijchen?

Vaste begeleiders geven jouw zoon of dochter extra uitleg over specifieke onderwerpen en helpen bij voorbereiding van toetsen. Jouw zoon of dochter leert zelfstandig en georganiseerd te werken. Hierdoor neemt het zelfvertrouwen toe, verbeteren resultaten en verdwijnen leerachterstanden. Onze bijlessessies kunnen zowel op locatie als online plaatsvinden en zijn flexibel wanneer het het beste uitkomt.

Waar vind je bijles in Wijchen?

Kom jij uit de omgeving Wijchen Centrum, Noord, Saltshof, Valendries, Heilige Stoel, Kraaijenberg, Alverna of Homberg en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in de schoollocatie Maaswaal College locatie Veenseweg. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving Wijchen. Deze locatie is gevestigd aan de Archipelstraat in Nijmegen. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen er op onze locatie in Nijmegen leerlingen van de scholen Maaswaal College en Pro College Wijchen om bijles te volgen.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Wijchen?

De begeleiders van Lyceo volgen een strenge selectieprocedure en een uitgebreid intern trainingsprogramma. De begeleiders inspireren, motiveren en geven vertrouwen. En dat is precies wat we leerlingen willen meegeven. Je bent niet afhankelijk van vaste dagen of tijdstippen, jij kiest zelf een geschikt moment. Je kunt bijles op een van onze locaties volgen of online.

Vakken waar je bijles in kunt volgen

Hieronder staan alle vakken waarin bijles gegeven wordt.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op het vak waarin je interesse hebt voor meer informatie. Staat het desbetreffende vak er niet tussen? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Online bijles krijgen?

Het volgen van bijles is zeer effectief voor het verbeteren van eventuele moeilijkere vakken en in het examenjaar erg nuttig ter voorbereiding op de toetsweken en schoolexamens. Komt bijles op locatie je niet uit? Neem dan een kijkje bij de online bijles pagina.