Bijles Zevenbergen

Zoek jij bijles in Zevenbergen?

Moeite met Frans woordjes leren? Of heb jij grote wiskunde achterstanden? Misschien is bijles dan wel wat jij zoekt! De bijlesbegeleider zal je helpen je achterstanden weg te werken en de nieuwe stof slim aan te pakken. Daarnaast kun je altijd alles vragen aan je begeleider.

Waar vind je bijles in Zevenbergen?

Kom jij uit de omgeving Zevenbergen Centrum, West, Schansdijk, Torenveld, Krooswijk, Zwanengat, Lindonk, Bosselaar of Oost en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in de schoollocatie Markland College in de Zwanengat buurt. Zit je niet op deze school? Ook dan kan je bijles bij Lyceo volgen, met onze online bijlessen.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Zevenbergen?

Een bijlesdocent ondersteunt je met individuele begeleiding. Lyceo werkt op basis van de Lyceo Leren Leren Methode©. De methode bestaat uit vier vaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Terwijl je in je eigen tempo door het materiaal gaat, krijg je alle antwoorden op jouw specifieke vragen.

Het doel is om het vertrouwen en de kennis te vergroten, achterstanden te dichten en de resultaten te verbeteren. Wil je meer informatie? Bekijk dan onze speciale bijles pagina.

Schoolvakken

Bijles wordt gegeven in bijna alle vakken. Klik op de namen hieronder voor meer informatie over jouw vak.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Bijles online

Via Lyceo kun je, waar je ook woont, flexibel online bijles volgen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat onze online bijlessen even goed worden beoordeeld als bijles op locatie! Je kunt direct aan de slag en ziet snel resultaat, ook in de schoolvakanties. Online bijles is beschikbaar voor alle niveau’s en vakken.

Alle informatie over onze online bijlessen staat ook op de speciale pagina hiervoor.