Bijles Bilthoven

Zoek jij bijles in Bilthoven?

Tijdens de bijlessen krijg je persoonlijke begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze ervaren begeleiders helpen je bij het begrijpen van de lesstof en je kunt vragen stellen en opdrachten doornemen. Samen met jouw begeleider kies je een moment waarop het voor jou uitkomt. Je kunt de bijlessen op een van onze locaties volgen of online.

Waar vind je bijles in Bilthoven?

Kom jij uit de omgeving Bilthoven Zuid, Noord, de Bilt, Hollandsche Rading, Maartensdijk, Groenekan of Achttienhoven-Westbroek en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op verschillende scholen in Bilthoven en omgeving. Je vindt onze school locatie op het Nieuwe Lyceum. Bij deze vestiging zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen onze leerlingen van de scholen Werkplaats Kindergemeenschap, stichting Aeres Groep en Berg en Bosch Onderwijs bijles bij ons volgen.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Bilthoven?

Onze begeleiding is beschikbaar op scholen in heel Nederland. Daarnaast hebben we eigen locaties in diverse steden die ook in het weekend en tijdens schoolvakanties geopend zijn.

Wij leren je leermethodes met een wetenschappelijke basis. Onze bijlessen werken we met de gedachte dat het eerst wordt uitgelegd, daarna doe je het samen met de begeleider om vervolgens uiteindelijk zelfstandig door te kunnen gaan. Deze methodes zijn van toepassing op alle niveaus en methodes.

Wij geven bijles in:

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op de vakken hierboven voor meer informatie. Staat jouw vak er niet tussen? Neem dan gerust contact op over de verschillende mogelijkheden.

Online bijles krijgen?

Geef je de voorkeur aan bijlessen vanuit huis? Dat is mogelijk met onze online bijlessen. Alle informatie over deze optie staat op onze speciale pagina voor online bijlessen.