Bijles Leidschendam

Zoek jij bijles in Leidschendam?

Bijlessen zijn er om je te helpen de lesstof beter te begrijpen en te verwerken. Ze geven je de kans om vragen te stellen aan een ervaren, persoonlijke begeleider als iets nog niet helemaal duidelijk is. Dit maakt het een stuk makkelijker om beter te presteren en daarmee hogere cijfers te behalen.

Dus als je moeite hebt om de lesstof te begrijpen of als je gewoon wat extra hulp wilt bij het leren, dan zijn bijlessen een uitstekende optie.

Waar vind je bijles in Leidschendam?

Kom jij uit de omgeving Leidschendam Damcentrum, Zuid De Tol, ‘t Hert, Klein Plaspoelpolder, Zuid De Oude Bleijck of Zeeheldenwijk en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op een zelfstandige vestiging in de buurt van Leidschendam. Deze locatie is gevestigd op de Koningin Wilhelminalaan in Voorburg. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Corbulo college, Dalton college, Veurs Lyceum en ‘S Gravendreef College.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Leidschendam?

Lyceo biedt bijlessen aan op locaties door het hele land en tijdens het hele schooljaar. Wij nemen het huidige kennisniveau van jouw zoon of dochter als uitgangspunt en geven één-op-één begeleiding voor de stof waar ze moeite mee hebben, zodat ze de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Samen leren we leren, een vaardigheid waar ze hun hele leven plezier van hebben.

Onze begeleiders houden de voortgang van jouw zoon of dochter bij en bespreken die met hen, zodat ze precies weten wat het effect van de bijlessen is.

Welke vakken?

Voor bijna alle vakken zijn bijlessen beschikbaar. Klik op de namen hieronder voor meer informatie over het vak waar je naar op zoek bent.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles krijgen?

Met onze diensten kan jouw zoon of dochter, ongeacht waar hij of zij woont, flexibel online bijles volgen. Tijdens deze online bijlessen leren we je kind hoe hij of zij zelfstandig en gestructureerd kan werken, wat leidt tot verbeterde resultaten. Klik hier voor meer informatie.