Bijles Maassluis

Soms heb je extra uitleg nodig bij dat ene lastige vak, of wat hulp om een leerachterstand in te halen. Daarom is er bijles van Lyceo. De begeleider helpt jou tijdens de één-op-één begeleiding met het voorbereiden en overhoren van toetsen. Daarbij geeft deze extra uitleg over de stof. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor het stellen van vragen. Samen zorgen we ervoor dat je zelfvertrouwen wordt vergroot en de leerachterstand verdwijnt. 

Hoe werkt bijles bij Lyceo?

Wij geloven in het benadrukken van jouw sterke punten. Dan kan je samen met jouw vaste begeleider tijdens de één-op-één begeleiding werken aan de verbeterpunten. Hoe? Door te

  • Plannen
  • Structureren
  • Herhalen
  • En uiteindelijk te reflecteren

Daarbij werken we met een leerlingenvolgsysteem. Hierin kan jij, samen met je ouders/verzorgers, alle voortgang bekijken. Ook met je begeleider bespreek je regelmatig hoe de begeleiding gaat. 

In welke vakken kan je bijles volgen in Maassluis? 

Bijles van Lyceo in Maassluis is er op ieder niveau voor alle onderstaande vakken.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken. Samen maken we het moeilijke vak weer leuk! 

Wil jij namens Lyceo bijles geven in een van de bovenstaande vakken? Meld je dan nu aan en wie weet zien we jou op een van onze selectiedagen.

Waar in de omgeving van Maassluis vind je bijles?

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de omgeving van Maassluis. Daarnaast hebben we in de omgeving van Maassluis een aantal zelfstandige vestigingen waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Daardoor is er altijd een mogelijkheid om in de omgeving van Maassluis bijles van Lyceo te volgen. Zo ook als je uit de buurt Dijkpolder, Dreef, Centrum of Kapelpolder komt. Woon je niet in Maassluis maar in Maasland, Vlaardingen of Maasdijk? Ook dan kun je bij ons terecht. Onze vestigingen zijn namelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de fiets.

Daarnaast bieden we ook online bijles aan, waardoor je de bijles vanuit huis kunt volgen. 

Bezig met laden...