Vraag een informatiepakket aan

Bijles Waddinxveen

Lyceo biedt bijlessen in de omgeving van Waddinxveen. Ons startpunt is jouw kennis. Iedereen is uniek en daardoor is ook ieder plan van aanpak uniek. Zo zorgen we er samen voor dat het moeilijke van weer leuk wordt!

Ga bijlessen bij Lyceo

Waar de ene leerling goed is in wiskunde, is de ander weer beter in de talen. Soms kan het fijn zijn om bij de vakken waar je wat moeite mee hebt extra hulp en uitleg te krijgen. Bijles kan hiervoor een uitkomst bieden. 

Persoonlijke aanpak op elk niveau

Bij Lyceo geloven we erin dat iedere leerling uniek is. De een kan wel een steuntje in de rug gebruiken bij scheikunde, terwijl de ander moeite heeft met de grammatica van de talen. Daarom geven wij bijles in alle vakken op ieder niveau. De bijlessen zijn zo ingericht om ervoor te zorgen dat jij uiteindelijk weer zelf doorkan. 

Waar in de omgeving van Waddinxveen kun je terecht voor bijles? 

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de omgeving van Waddinxveen. Daarbij hebben we in de regio van Waddinxveen een aantal eigen vestigingen waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Ook bieden we de mogelijkheid aan voor leerlingen om de bijles vanuit huis te volgen, met online bijles.

Hierdoor is er dus altijd een mogelijkheid om bijles bij Lyceo te volgen. Zo ook als je uit de buurt van Vondelwijk, Groenswaard, Verpreidde of Oranjewijk komt. Woon je niet in Waddinxveen maar in Kaatsheuvel, Drunen of Drongelen? Ook dan kun je op een van de onderstaande vestigingen terecht. 

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Bijles geven of online bijles krijgen?

Beide is mogelijk. Bij Lyceo bieden we alle leerlingen de mogelijkheid om de bijlessen vanuit huis te volgen. Op deze speciale online bijles pagina vertellen we over alle mogelijkheden.

Wil jij namens Lyceo deze bijles geven? Kijk dan eens tussen onze openstaande bijbanen.