Bijles Waddinxveen

Lyceo biedt bijlessen in de omgeving van Waddinxveen. Ons startpunt is jouw kennis. Iedereen is uniek en daardoor is ook ieder plan van aanpak uniek. Zo zorgen we er samen voor dat het moeilijke van weer leuk wordt!

Waar in de omgeving van Waddinxveen kun je terecht voor bijles? 

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de omgeving van Waddinxveen. Daarbij hebben we in de regio van Waddinxveen een aantal eigen vestigingen waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Ook bieden we de mogelijkheid aan voor leerlingen om de bijles vanuit huis te volgen, met online bijles.

Hierdoor is er dus altijd een mogelijkheid om bijles bij Lyceo te volgen. Zo ook als je uit de buurt van Vondelwijk, Groenswaard, Verpreidde of Oranjewijk komt. Woon je niet in Waddinxveen maar in Kaatsheuvel, Drunen of Drongelen? Ook dan kun je op een van de onderstaande vestigingen terecht. 

Bezig met laden...

Voordelen bijlessen bij Lyceo

Bij Lyceo werken gemotiveerde student-begeleiders die jou kunnen helpen je resultaten te verbeteren. Door onze wetenschappelijk onderbouwde leermethodes weet je zeker dat je in de beste handen bent.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan een gezonde levensstijl. Er moet voor goede resultaten ook voldoende ruimte zijn voor ontspanning.

Welke vakken bieden we aan?

Of je nu bijles zoekt voor Engels, economie, natuurkunde of geschiedenis, bij Lyceo vind je het allemaal. Klik op het vak waarin je geïnteresseerd bent voor meer informatie.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles?

Daarnaast kan je ook met je begeleider afspreken om de bijlessen online te doen. Klik hier voor meer informatie.