Bijles Zwijndrecht

Zoek jij bijles in Zwijndrecht?

Tijdens de bijlessen krijg je persoonlijke begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze ervaren begeleiders helpen je bij het begrijpen van de lesstof. Daarbij kun je alle vragen die je hebt direct stellen en neem je samen de opdrachten door. Je bent niet beperkt tot vaste dagen of tijdstippen, je kiest zelf een geschikt moment. Je kunt de bijlessen op een van onze locaties volgen of online.

Waar vind je bijles in Zwijndrecht?

Kom jij uit de omgeving Zwijndrecht Centrum, Walburg, Heerjansdam, Heer Oudelands Ambacht, Noord, Kort Ambacht of Nederhoven en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op verschillende scholen in Zwijndrecht. Je vindt onze schoollocaties in het Walburg College bij winkelcentrum Walburg en het Develsteincollege in Zwijndrecht Noord. Zit je niet op een van deze scholen? Dan is online bijles misschien wel een optie.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Zwijndrecht?

Als je moeite hebt met de stof van een bepaald vak, een onvoldoende scoort of achterstand hebt opgelopen, kun je bij ons terecht voor bijlessen. Samen met je vaste bijlesbegeleider maak je een plan van aanpak op maat voor jou. Op jouw tempo werk je aan de stof, zodat je alle antwoorden op je specifieke vragen krijgt.

We gebruiken hiervoor de Lyceo Leren Leren-methode, die is gebaseerd op vier kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Het doel is om jouw zelfvertrouwen en kennis te vergroten, de leerachterstand te laten verdwijnen en de resultaten te verhogen. Wil je meer weten over onze bijlessen of de Lyceo Leren Leren-methode? Bekijk dan onze speciale bijlespagina.

Bijles Vakken

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op de vakken hierboven voor meer informatie. Staat het gewenste vak er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Online bijles krijgen?

Dat kan! Tijdens online bijles leren we je zelfstandig en gestructureerd te werken waardoor de resultaten verbeteren. Meer informatie? Kijk dan hier.