Bijles Amstelveen

Zoek jij bijles in Amstelveen?

Bijles volgen voor vakken waar je moeite mee hebt?

  • Wil je meer zekerheid over bepaalde vakken? 
  • Loop je achter met de lesstof? 
  • Heb je behoefte aan individuele begeleiding? 
  • Heb je vragen over een vak, die je niet tijdens de les kunt stellen?

Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter presteert.

Moeilijke vakken worden weer leuk met bijles
Bij Lyceo is jouw kennisniveau het vertrekpunt. Je krijgt één op één begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt. Op die manier krijg je precies de aandacht die jij nodig hebt. Onze begeleiders houden de voortgang bij en bespreken die met jou. Zo weet je precies wat het effect van de bijles is.

Meer weten over alles rondom bijles bij Lyceo? Zoals wat bijles precies inhoudt, de voordelen van bijles, onze werkwijze, begeleiders en onze eigen methode Lyceo Leren Leren©, gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Lees meer op onze uitgebreide pagina over bijles.

Waar vind je bijles in Amstelveen en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Amstelveen, Buitenveldert, Buitenveldert-Oost of Zuidas en ben je op zoek naar extra ondersteuning bij je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende locaties en scholen in Amstelveen en omgeving. Je vindt onze schoollocaties op het Geert Grote College en Berlage Lyceum.

Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in en rondom Amstelveen. In Amstelveen is onze vestiging Studiebegeleiding Amstelveen te vinden op de Maalderij. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen onze leerlingen van de scholen Amsterdams Lyceum, Montessori Lyceum Amsterdam, Barlaeus Gymnasium, Hervormd Lyceum Zuid, Vossius Gymnasium en Fons Vitae Lyceum.

Bezig met laden...

Lyceo en andere partners in Amstelveen- wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van bijles, waarbij Lyceo de kennispartner is. We hebben bijvoorbeeld een partnership met Juffrouwjulia, Erudio en Haags Studiepunt. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor Lyceo of een partner kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Amstelveen bij jou in de buurt!

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik heb nu een aantal bijlessen Wiskunde B gehad en merk dat het kwartje begint te vallen. Ik vind het niet eens vervelend.”

Vincent

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

Meer informatie over bijles van Lyceo in of rondom Amstelveen? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.