Vraag een informatiepakket aan

Bijles Delft

Lyceo biedt het hele schooljaar bijles op locaties in het hele land. Studenten krijgen een-op-een begeleiding bij moeilijk materiaal.

Worstel je met bepaalde onderwerpen of loop je achterop, dan is een bijles wellicht iets voor jou!

Waar vind je bijles in Delft?

Kom jij uit de omgeving Delft Binnenstad, Buitenhof, Hof van Delft, Tanthof, Voordijkshoorn, Voorhof, Vrijenban of Wippolder en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op schoollocatie Christelijk Lyceum Delft gelegen in de Hof van Delft buurt en dichtbij de nieuwe kerk.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles bij Lyceo?

Bijles van Lyceo betekent: Je hebt meer persoonlijke aandacht nodig om je zelfvertrouwen terug te krijgen en je prestaties te verbeteren.

Krijg deskundige ondersteuning van een van onze begeleiders. Samen stellen we een actieplan op dat specifiek is afgestemd op uw behoeften. Onze bijlessessies kunnen ter plaatse en online worden gevolgd met de flexibiliteit om in te plannen wanneer het jou het beste uitkomt.

Welke vakken?

Lyceo biedt bijles in vele vakken zoals Nederlands, scheikunde en bedrijfskunde. Welke vakken biedt Lyceo bijles aan, klik dan op onderstaande box.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Lyceo en andere partners in Delft – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van bijles, waarbij Lyceo de kennispartner is. We hebben bijvoorbeeld een partnership met Juffrouwjulia en Haags Studiepunt. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor Lyceo of een partner kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Delft bij jou in de buurt!

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik heb nu een aantal bijlessen Wiskunde B gehad en merk dat het kwartje begint te vallen. Ik vind het niet eens vervelend.”

Vincent

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

Online bijles krijgen?

Bijlessen worden ook online aangeboden. Dit is flexibel in te plannen in de avond naast je eigen lessen. Alle informatie over online bijles vind je op onze speciale pagina.