Vraag een informatiepakket aan

Bijles Delft

Kun jij wel wat extra uitleg gebruiken? Heb je een achterstand opgelopen bij een bepaald vak? Of durf je sommige vragen niet tijdens de les te stellen? Dan is bijles bij Lyceo in Delft misschien wel de oplossing. 

Persoonlijke aanpak tijdens de bijles

Bij Lyceo is jouw kennisniveau het vertrekpunt. Je krijgt één-op-één begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt. Op die manier krijg je precies de aandacht die jij nodig hebt. Alle stappen die jij maakt worden bijgehouden, zodat je precies ziet wat het effect van de bijles is. 

Wat zijn de voordelen van bijles bij Lyceo?

  • Direct te regelen
  • Flexibel in te plannen, nu ook online op een tijdstip naar keuze
  • Voor alle vakken op elk niveau

Wij geven in de omgeving van Delft bijles in Nederlands, geschiedenis, economie, wiskunde en nog vele andere vakken. Wil je meer weten? Klik dan op een van de vakken hieronder.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Waar vind je bijles in Delft?

Lyceo biedt op verschillende scholen in Delft bijles aan. Daarnaast hebben we in de regio van Delft een aantal zelfstandige vestigingen waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Hierdoor is er altijd een mogelijkheid voor jou om bijles te volgen. 

Zo ook als je uit de buurt Vrijenban, Voorhof, Wippolder, Schieweg, Ruiven, Abtswoude of Buitenhof komt. Woon je net buiten Delft, zoals in Den Hoorn, Schipluiden, Delfgauw of Wateringen? Je hoeft niet in Delft te wonen om bijles te krijgen in Delft. Kom langs of maak een afspraak voor online bijlessen. 

Wil jij namens Lyceo bijles gaan geven? Meld je dan aan via deze link, dan zien we jou misschien wel terug tijdens een van onze selectiedagen. 

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Lyceo en andere partners in Delft – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van bijles, waarbij Lyceo de kennispartner is. We hebben bijvoorbeeld een partnership met Juffrouwjulia en Haags Studiepunt. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor Lyceo of een partner kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Delft bij jou in de buurt!

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik heb nu een aantal bijlessen Wiskunde B gehad en merk dat het kwartje begint te vallen. Ik vind het niet eens vervelend.”

Vincent

 

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

 

Meer informatie over bijles van Delft in of rondom Amersfoort? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.