Bijles Delft

Ben jij op zoek naar bijles in Delft en omgeving?

Lyceo biedt het hele schooljaar bijles op locaties in het hele land, dus ook in Delft en omgeving. Heb jij moeite met een bepaald onderwerp bij economie? Vind je het fijn als iemand je de tussenstappen bij wiskunde nog eens uitlegt? Of als iemand met je meekijkt bij het maken van je huiswerk voor de talen? Bijles is dan de oplossing.

Waar vind je bijles in Delft?

Kom jij uit de omgeving Delft Binnenstad, Buitenhof, Hof van Delft, Tanthof, Voordijkshoorn, Voorhof, Vrijenban of Wippolder en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op schoollocatie Christelijk Lyceum Delft gelegen in de Hof van Delft buurt en dichtbij de nieuwe kerk.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Delft. Deze locatie is gevestigd op Koornmarkt. Op onze zelfstandige vestiging zijn leerlingen van alle scholen welkom.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles bij Lyceo?

Bijles van Lyceo betekent: je krijgt meer persoonlijke aandacht om je zelfvertrouwen terug te krijgen en je prestaties te verbeteren.

Je krijgt deskundige ondersteuning van een van onze ervaren, enthousiaste begeleiders. Samen stellen we een actieplan op dat specifiek is afgestemd op uw behoeften. Onze bijlessessies kunnen ter plaatse en online worden gevolgd met de flexibiliteit om in te plannen wanneer het jou het beste uitkomt.

Welke vakken?

Lyceo biedt bijles in vele vakken zoals Nederlands, scheikunde en bedrijfskunde. Welke vakken biedt Lyceo bijles aan, klik dan op onderstaande box.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik heb nu een aantal bijlessen Wiskunde B gehad en merk dat het kwartje begint te vallen. Ik vind het niet eens vervelend.”

Vincent

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

Online bijles krijgen?

Bijlessen worden ook online aangeboden. Dit is flexibel in te plannen in de avond naast je eigen lessen. Alle informatie over online bijles vind je op onze speciale pagina.