Bijles Gouda

Zoek jij bijles in Gouda?

Tijdens de bijlessen richten begeleiders zich op het aanleren van studievaardigheden: Plannen, bouwen, herhalen, reflecteren. Voor bijles maakt Lyceo gebruik van een startpakket van 5 lessen. Regel je eigen bijlestijd met je begeleider. Klik hier om een ​​informatiepakket aan te vragen.

Waar vind je bijles in Gouda?

Kom jij uit de omgeving Gouda Binnenstad, Bloemendaal, Plaswijck, Noord, Kort Haarlem, Goverwelle, Stolwijkersluis of Westergouwe en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op schoollocatie Antoniuscollege in de Kort Haarlem buurt. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Gouda. Deze locatie is gevestigd aan de Vuurdoornlaan. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Coornhert Gymnasium, Goudse Waarden, Driestar College, Goudse Scholengemeenschap Leo Vroman, Het Segment en het Wellant College die bijles bij ons volgen.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Gouda?

Het handhaven van een gezonde levensstijl is belangrijk voor het behalen van goede cijfers op school. Wij helpen jouw kind hierbij. Denk hierbij aan gezond eten, voldoende bewegen, ontspannen en voldoende slapen.

Door deze aspecten van je leven in stand te houden, kun je de focus en het energieniveau behouden dat je nodig hebt om te slagen op school.

Wij geven bijles in:

Lyceo biedt bijles in vele vakken. Wil je meer weten? Klik dan onderstaand op het desbetreffende vak.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles krijgen?

Lyceo geeft je kind de flexibiliteit van online bijles, waar hij of zij ook woont. Deze online sessies kunnen jouw kind helpen om zelfstandig en gestructureerd te werken, wat leidt tot betere resultaten.