Bijles Huizen

  • Is bij jou de grammatica van een van de talen zoals Nederlands, Engels, Duits of Frans weggezakt?
  • Heb jij een achterstand opgelopen bij wiskunde, scheikunde of biologie? 
  • Of kan jij wel wat extra uitleg gebruiken bij geschiedenis, bedrijfseconomie of een ander vak? 

Dan is bijles bij Lyceo in de omgeving van Huizen de perfecte oplossing!

De persoonlijke aanpak van Lyceo

Tijdens onze bijles krijg je één-op-één begeleiding van een ervaren, enthousiaste begeleider. Jouw vaste begeleider is er om je extra uitleg te geven over de lesstof en samen (oefen)opgaven te maken. Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte voor vragen. Jouw kennis is tijdens de bijlessen het vertrekpunt. 

Voordelen van bijles bij Lyceo

Bij Lyceo geven we bijles op ieder niveau, in alle vakken die hieronder staan opgesomd. 

Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken. Onze bijlessen kunnen direct geregeld worden en zijn flexibel in te plannen. Daarbij werken we met een leerlingenvolgsysteem. Hierin kan jij, samen met je ouders/verzorgers, alle voortgang bekijken. Ook met je begeleider bespreek je regelmatig hoe de begeleiding gaat. 

Waar in de omgeving van Huizen kan je bijles volgen? 

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de omgeving van Huizen. Daarnaast hebben we een aantal eigen vestigingen in de regio van Huizen waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Het is, door onze online bijles, ook mogelijk om de bijles vanuit huis te volgen. Hierdoor is er altijd een mogelijkheid om dat moeilijke vak weer leuk te maken. Zo ook als je uit de buurt Oude dorp, Huizermaat, Bovenmaat, Vierde kwadrant, Zuider eng of Stad en lande komt. 

Kom je niet uit Huizen maar uit Bijvanck? Ook dan kun je bij ons terecht. Let op, wij hebben ook een eigen vestiging in Blaricum waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Misschien is deze wel dichterbij. 

Wil jij de kennis die je hebt overdragen tijdens een bijles van Lyceo? Meld je dan aan op deze pagina en wellicht zien we je terug tijdens een van onze selectiedagen. 

Bezig met laden...