Vraag een informatiepakket aan

Bijles Huizen

Bijles volgen in Huizen? Zit je op de middelbare school en heb je moeite met een bepaald vak? Moet jij even alles op alles zetten omdat je achterloopt met de lesstof? Dan is het volgen van bijles een heel goede keuze! Lyceo biedt bijles aan op verschillende locaties en plaatsen door het gehele land, ook in Huizen.

Hieronder zie je op welke locatie(s) in Huizen we bijles aanbieden.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Hoe gaat bijles op onze vestiging in Huizen te werk?

Tijdens de bijles krijg je begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Je krijgt vakinhoudelijke ondersteuning in de breedste zin van het woord. Met bijles van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk. Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

Je bent niet afhankelijk van vaste dagen of tijdstippen, maar je kiest zelf een geschikt moment om bijles te volgen.

De begeleiding

Op onze locatie(s) in Huizen werken verschillende bijlesgevers, die zorgvuldig zijn getraind. Zij bieden vakinhoudelijke ondersteuning in de breedste zin van het woord.

Verschil bijles en huiswerkbegeleiding

Wil je extra hulp bij een bepaald vak? Dan kun je het beste bijles volgen. Wanneer je op zoek bent naar ondersteuning bij het maken van huiswerk, is huiswerkbegeleiding een optie. Daarnaast wordt bijles (meestal) 1-op-1 gegeven en is huiswerkbegeleiding vaak in (kleine) groepen.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie