Bijles Noordwijk

Kun jij wel wat extra uitleg gebruiken? Heb je een achterstand opgelopen bij een bepaald vak? Of durf je sommige vragen niet tijdens de les te stellen? Dan is bijles bij Lyceo in Noordwijk misschien wel de oplossing. 

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Noordwijk?

Iedereen kan tegen problemen aanlopen met een bepaald vak. Door onze bijles krijg je weer grip op de stof. Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren. Daarnaast ben je bij ons niet afhankelijk van vaste dagen of tijdstippen. Jij kiest namelijk zelf samen met je begeleider een geschikt moment.

In welke vakken kan ik bijles volgen

Wiskunde, Nederlands, Engels en natuurkunde zijn de vakken waarvoor de meeste leerlingen opzoek zijn naar bijles, maar je kunt bij ons in elk vak dat hieronder vermeld staat bijles krijgen. Wil je meer weten? Klik dan op een van de vakken. Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Tijdens de bijles werk je met je eigen boeken, zodat je direct aan de slag kunt met jouw eigen stof. Wil je meer weten? Klik dan op een van de vakken hieronder. Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Zoek jij bijles in de omgeving van Noordwijk? 

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de omgeving van Noordwijk. Daarnaast hebben we in de omgeving van Noordwijk een aantal eigen vestigingen, waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Ook bieden we de mogelijkheid om online bijles te volgen aan. Er is dus altijd wel een mogelijkheid om dat extra steuntje in de rug, in de vorm van bijles, te krijgen! 

Zo ook als je uit de buurt Villawijk-Zuid, Noordwijk aan Zee, Noordwijk-Binnen of Boerenburg komt. Woon je niet in Noordwijk? Maar bijvoorbeeld in Voorhout, Noordwijkerhout of Rijnsburg? Ook dan kun je op een van de onderstaande vestigingen terecht. Deze zijn namelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de fiets. 

Bezig met laden...