Bijles Voorburg

Zoek jij bijles in Voorburg?

Onze bijlessen zijn geschikt voor leerlingen die:

  • Moeite hebben met een bepaald vak
  • Een leerachterstand hebben
  • Onzeker zijn over hun eigen kunnen
  • Persoonlijke uitleg nodig hebben
  • Hun plezier in het leren terug willen krijgen

Bijles bij Lyceo is deskundig advies op maat. Tijdens de bijles krijgt jouw zoon of dochter extra uitleg en oefenmateriaal over het onderwerp. Is iets nog niet duidelijk? Dan kan je het natuurlijk altijd vragen.

Waar in Voorburg kun je terecht voor bijles?

Kom jij uit de omgeving Voorburg Oud, Noord, West, Midden, Bovenveen, Prinsenhof, ’t Lien of Essensteijn en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Voorburg en omgeving. Je vindt onze schoollocaties op het Sint-Maartenscollege en Gymnasium Novum.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Voorburg. Deze locatie is gevestigd op de Koningin Wilhelminalaan. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Corbulo college, Dalton college, Veurs Lyceum en ‘S Gravendreef College. Kom jij niet uit Voorburg maar uit Pijnacker, Nootdorp of Leidschenveen? Ook dan kan je bij ons terecht. Onze vestigingen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Volg je liever bijles vanuit huis? Ook dat kan, met online bijles.

Bezig met laden...

De voordelen van bijles

Bij Lyceo werken we alleen met methodes die een wetenschappelijke basis hebben. Hierdoor wordt jouw zoon of dochter op de best mogelijke manier geholpen.

Deze methode is gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden:

  • plannen,
  • structureren,
  • herhalen en
  • reflecteren.

In welke vakken kan ik bijles volgen?

Klik hieronder op het vak waarin jij bijles zoekt en ontvang meer informatie. Staat het desbetreffende vak er niet tussen? Neem dan gerust contact op voor alle mogelijkheden.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles krijgen of bijles geven?

Om online bijlessen te volgen, heeft je kind alleen een computer of laptop met internetverbinding, een webcam en een microfoon nodig. Klik hier voor meer informatie.