Vraag een informatiepakket aan

Bijles Voorburg

  • Kan jij wel wat extra uitleg gebruiken bij een van de talen als Duits, Frans, Engels of Nederlands? 
  • Heb jij een achterstand opgelopen? 
  • Of is de stof van wiskunde, biologie of een ander vak een beetje weggezakt? 

Dan kan bijles van Lyceo in Voorburg de oplossing zijn. 

Elk vak op ieder niveau

Wiskunde, Nederlands, Engels en natuurkunde zijn de vakken waarvoor de meeste leerlingen opzoek zijn naar bijles, maar je kunt bij ons in elk vak, op ieder niveau bijles krijgen. Tijdens de bijles werk je met je eigen boeken, zodat je direct aan de slag kunt met jouw eigen stof. Wil je meer weten? Kijk dan op onze speciale bijles pagina. Wil je meer weten? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Online bijles krijgen of bijles geven?

Wil jij namens Lyceo bijles komen geven op een van de onderstaande locaties? Bekijk dan deze pagina en wellicht zien we jou terug op een van onze selectiedagen. Zit je in een situatie waardoor je liever bijlessen online volgt? Geen probleem, wij bieden ook online bijlessen aan waardoor je vanuit huis dat moeilijke vak uitgelegd kunt krijgen. 

Waar in Voorburg kun je terecht voor bijles?

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in en om Voorburg. Daarbij hebben we in de omgeving van Voorburg een aantal eigen vestigingen waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Zo is er dus altijd een mogelijkheid om bijles bij Lyceo te volgen. Dus ook voor leerlingen die uit de buurt Het Loo, Essesteijn of Voorburg-West komen. Kom je niet uit Voorburg, maar bijvoorbeeld uit Pijnacker, Nootdorp of Leidschenveen? Ook dan kun je op een van de onderstaande vestigingen terecht. 

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...