Bijles Alphen aan den Rijn

Zoek jij bijles in Alphen aan den Rijn?

  • Wil je meer zekerheid over bepaalde vakken? 
  • Loop je achter met de lesstof? 
  • Heb je behoefte aan individuele begeleiding? 
  • Heb je vragen over een vak, die je niet tijdens de les kunt stellen? 

Dan is bijles bij Lyceo een goed idee! De bijles van Lyceo helpt je de stof beter te begrijpen en te verwerken. Mocht er iets niet helemaal duidelijk zijn, dan kun je dit altijd aan je bijlesdocent vragen. Dit maakt het makkelijker om betere cijfers te halen.

Waar vind je bijles in Alphen aan den Rijn?

Kom je uit de regio Alphen aan den Rijn Oudshoorn, Ridderveld, Zegersloot, Lage Zijde, Steekterpolder, Kerk en Zanen, Rietveld, Aarlanderveen of Zwammerdam en heb je extra ondersteuning nodig bij een vak? Lyceo biedt bijles op verschillende scholen in en rond Alphen aan den Rijn. Je vindt onze schoollocatie op Ashram College.

Ook hebben wij een zelfstandige vestiging in Alphen aan den Rijn, deze locatie is gevestigd aan de President Kennedylaan. Studenten van alle scholen zijn welkom in onze onafhankelijke kantoren. We hebben leerlingen van de Groene Hart Praktijkschool/Leerpark/Topmavo/Lyceum, Scala College en Yuverta scholen. Woon je in de buurt van Alphen aan den Rijn en kom je uit Nieuwkoop, Woubrugge, Bodegraven, Hazerswoude-Dorp of Ter Aar? Ook dan kan je bij ons terecht. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Alphen aan den Rijn?

Samen met je bijlesdocent maak je een plan van aanpak. Ouders/verzorgers kunnen voortgangsrapportages en bijlessen inzien op het online leerlingvolgsysteem HOMi.

We werken alleen met methodes die een wetenschappelijke basis hebben. Zo wordt er voor gezorgd dat jij de uitleg goed begrijpt en makkelijker hogere cijfers haalt.

Welke vakken bijles geeft Lyceo?

Lyceo geeft bijles in alle vakken. Klik maar op de vakken hieronder. Staat jouw vak er niet tussen? Geen zorgen! Neem telefonisch contact met ons op via 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles krijgen?

Wil je liever gemakkelijk vanuit huis bijles volgen? Klik dan hier voor meer informatie over online bijles.