Vraag een informatiepakket aan

Bijles Katwijk

Zoek jij bijles in Katwijk?

Bijles is persoonlijke vakbegeleiding op zelfgekozen momenten. Tijdens de bijles krijg je kind extra uitleg en oefenopgaven over de lesstof.

Wanneer je kind achterloopt of moeite heeft met een bepaald vak, kan bijles ervoor zorgen dat zij of hij weer betere cijfers haalt. Jouw kind zal zo weer vertrouwen krijgen in dat vak.

Waar vind je bijles in Katwijk?

Kom jij uit de omgeving Katwijk aan Zee, Katwijk aan den Rijn, Noord, Rijnsburg of Valkenburg en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op een zelfstandige vestiging. Deze locatie is gevestigd aan de Sandtlaan. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Andreas College en Visser ‘t Hooft Lyceum die bijles bij ons volgen. Handig om te weten, de locatie zit aan de overkant van Sportschool Physic Point.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Katwijk?

In ons online leerlingvolgsysteem kun je de planning van jouw kind, de persoonlijke doelen, voortgangsverslagen en andere afspraken bekijken. We werken met oefen- en voorbeeldmateriaal van onze eigen Lyceo Leren Leren methode©.

Daarnaast wordt je kind begeleid door een ervaren student-begeleider met veel kennis over het vak, zodat je kind alles aan hem of haar kan vragen.

Overzicht vakken

Lyceo biedt bijles aan voor de volgende vakken:

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Staat het vak er niet tussen? Geen zorgen! Neem telefonisch contact met ons op via 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Online bijles

Ook bij online bijles kun je de voortgang van jouw kind volgen via ons leerlingvolgsysteem. Meer informatie over online bijles? Klik hier.