Bijles Sassenheim

Kan jij naast je lessen van school wel een extra steuntje in de rug gebruiken voor een specifiek vak? Is de stof een beetje weggezakt óf vind je het fijn om je huiswerk met iemand te maken? Dan is bijles van Lyceo in Sassenheim en omgeving de uitkomst. 

Zoek jij bijles in de omgeving van Sassenheim? 

Kom jij uit de omgeving Sassenheim, Warmond of Voorhout en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in de schoollocatie Rijnlands Lyceum, vlakbij sport en recreatiecentrum Wasbeek. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de omgeving van Sassenheim. Deze locaties zijn gevestigd aan de Kempenaerstraat in Oegstgeest en Houtlaan in Leiden Boerhaave. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijlessen?

Een tutor ondersteunt je met individuele instructie. Lyceo werkt op basis van de leermethode Lyceo Leren Leren ©. Deze methode bestaat uit vier vaardigheden: plannen, bouwen, herhalen, reflecteren. Door het materiaal in jouw eigen tempo te lezen, krijg je alle antwoorden op jouw specifieke vragen. Het doel is om het vertrouwen en de kennis te vergroten, de achterstand weg te werken en de resultaten te verbeteren. Wil je meer informatie? Bekijk onze speciale bijlespagina.

Vakken waarin Lyceo bijles geeft

Lyceo geeft bijles in veel vakken zoals Engels, Natuurkunde of Geschiedenis. In welke vakken geeft Lyceo allemaal bijles? Klik op de vakken hieronder.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Bijles online volgen? 

Via Lyceo kun je, waar je ook woont, flexibel online bijles volgen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat onze online bijlessen even goed worden beoordeeld als bijles op locatie! Je kunt direct aan de slag en ziet snel resultaat, ook in de schoolvakanties. Online bijles is beschikbaar voor alle niveau’s en vakken. Alle informatie over onze online bijlessen staat ook op de speciale pagina hiervoor.