Vraag een informatiepakket aan

Bijles Sassenheim

Kan jij naast je lessen van school wel een extra steuntje in de rug gebruiken voor een specifiek vak? Is de stof een beetje weggezakt of vind je het fijn om je huiswerk met iemand te maken? Dan is bijles van Lyceo in Sassenheim de uitkomst. 

Persoonlijke aanpak tijdens de bijles

Bij Lyceo is jouw kennisniveau het vertrekpunt. Je krijgt één-op-één begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt. Op die manier krijg je precies de aandacht die jij nodig hebt. Alle stappen die jij maakt worden bijgehouden, zodat je precies ziet wat het effect van de bijles is. 

Hoe worden moeilijke vakken weer leuk met bijles van Lyceo?

Onze methode is gebaseerd op vier kernvaardigheden:

  1. Plannen
  2. Structureren
  3. Herhalen
  4. Reflecteren

Onze ervaren en enthousiaste begeleiders vullen aan de hand van deze kernvaardigheden de bijlessen in. Daarbij is er natuurlijk alle ruimte voor de vakinhoudelijke vragen. 

Zoek jij bijles in de omgeving van Sassenheim? 

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de omgeving van Sassenheim. Daarnaast hebben we in de regio van Sassenheim een aantal eigen vestigingen. Hier zijn alle leerlingen, van verschillende scholen, welkom. Ook bieden we leerlingen de mogelijkheid tot online bijles.
Er is dus altijd wel een manier om bijles bij Lyceo te volgen! Zo ook als je uit de buurt Sassenheim-Zuid of de Zilk komt. Woon jij niet in Sassenheim, maar bijvoorbeeld in Lisse, Voorhout of op de Kaag? Ook dan kun je bij een van de onderstaande vestigingen terecht. 

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...