Vraag een informatiepakket aan

Bijles Sassenheim

Bijles volgen in Sassenheim? Zit je op de middelbare school en heb je moeite met een bepaald vak? Loop je achter met de lesstof en wil je graag (tijdelijk) persoonlijke begeleiding om de achterstand weg te werken? Dan is het volgen van bijles wellicht iets voor jou! Lyceo biedt bijles aan op verschillende locaties en plaatsen door het gehele land, ook in Sassenheim.

Hieronder zie je op welke locatie(s) in Sassenheim we bijles aanbieden.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Bijles in Sassenheim: deskundige bijlesgevers

Op onze locatie(s) in de plaats Sassenheim werken verschillende bijlesgevers, die zorgvuldig zijn getraind. Zij bieden vakinhoudelijke ondersteuning in de breedste zin van het woord. Moeilijke vakken worden weer leuk, je zelfvertrouwen groeit en mede daardoor verbeteren jouw resultaten. Je bent niet afhankelijk van vaste dagen of tijdstippen, jij kiest zelf een geschikt moment.

Bijles Sassenheim: ondersteuning bij elk schoolvak!

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school (tijdelijk) moeilijk maken. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding helpen wij om het beste uit jezelf te halen en je ambities waar te maken. Samen werken we aan het behalen van vooraf vastgestelde doelstellingen.

Hoe gaat bijles op onze vestiging in Sassenheim te werk?

Tijdens de bijles krijg je begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Je krijgt vakinhoudelijke ondersteuning in de breedste zin van het woord. Met bijles van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk. Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

Je bent niet afhankelijk van vaste dagen of tijdstippen, maar je kiest zelf een geschikt moment om bijles te volgen.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie