Vraag een informatiepakket aan

Wassenaar

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school (tijdelijk) moeilijker maken. Bijles in Wassenaar is waardevol om eventuele opgelopen achterstanden voor een vak weg te werken! 

Voordoen, samendoen, zelf doen

Het kan altijd voorkomen dat je meer moeite hebt met één vak. Daarvoor bieden we bijles aan, één-op-één vakinhoudelijke begeleiding. Het doel van de bijles is ervoor zorgen dat jij uiteindelijk zelf weer vol vertrouwen verder kunt. Daarom legt een van onze ervaren, enthousiaste bijles-begeleiders eerst de theorie uit. Vervolgens maak je samen een opdracht en daarna eentje zelfstandig. Zo krijg je dat eerst zo lastige vak weer onder de knie. 

Wat zijn andere voordelen van bijles bij Lyceo

  • Direct te regelen
  • Flexibel in te plannen, nu ook online
  • Voor alle vakken op ieder niveau 

Waar in de omgeving van Wassenaar kun je terecht voor bijles?

Lyceo biedt in samenwerking met verschillende scholen in de omgeving van Wassenaar bijles aan. Daarnaast hebben we in de regio van Wassenaar een aantal zelfstandige locaties waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Ook bieden we de mogelijkheid tot online bijles aan. Hierdoor is er dus altijd wel een manier om bijles van Lyceo te volgen. 

Zo ook als je uit Rijksdorp, Maaldrift, Den Deijl, Oud-Wassenaar, De Kieviet, Kerkehout of Nieuw Wassenaar komt. Woon je niet in Wassenaar maar bijvoorbeeld in Voorschoten? Ook dan kun je bij ons terecht. We hebben ook een zelfstandige vestiging in Katwijk waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Deze locatie is dan wellicht dichterbij. 

Bijles geven of online bijles krijgen?

Beide is mogelijk. Bij Lyceo bieden we alle leerlingen de mogelijkheid om de bijlessen vanuit huis te volgen. Op deze speciale online bijles pagina vertellen we over alle mogelijkheden. 

Wil jij namens Lyceo deze bijles geven? Kijk dan eens tussen onze openstaande bijbanen. 

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...