Wassenaar

Op zoek naar bijles in Wassenaar?

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school (tijdelijk) moeilijker maken. Bijles in Wassenaar is waardevol om eventuele opgelopen achterstanden voor een vak weg te werken! 

Waar in de omgeving van Wassenaar kun je terecht voor bijles?

Lyceo biedt in samenwerking met verschillende scholen in de omgeving van Wassenaar bijles aan. Daarnaast hebben we in de regio van Wassenaar een aantal zelfstandige locaties waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Ook bieden we de mogelijkheid tot online bijles aan. Hierdoor is er dus altijd wel een manier om bijles van Lyceo te volgen. 

Zo ook als je uit Rijksdorp, Maaldrift, Den Deijl, Oud-Wassenaar, De Kieviet, Kerkehout of Nieuw Wassenaar komt. Woon je niet in Wassenaar maar bijvoorbeeld in Voorschoten? Ook dan kun je bij ons terecht. We hebben ook een zelfstandige vestiging in Katwijk waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Deze locatie is dan wellicht dichterbij. 

Bezig met laden...

Wat zijn andere voordelen van bijles bij Lyceo?

We werken alleen met methodes die een wetenschappelijke basis hebben. Samen met Tilburg University hebben we een eigen methode ontwikkeld voor het aanleren en verbeteren van studievaardigheden: Lyceo Leren Leren©. Deze methode wordt toegepast in onze huiswerkbegeleiding en bijles.

Deze methode is gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden:

  • plannen,
  • structureren,
  • herhalen en
  • reflecteren.

Bijles vakken bij Lyceo

Lyceo geeft bijles in alle vakken. Klik maar op de vakken hieronder. Staat jouw vak er niet tussen? Geen zorgen! Neem telefonisch contact met ons op via 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles krijgen?

Op zoek naar professionele ondersteuning door ervaren begeleiders online? Ook dat kan via Lyceo! Alle informatie over onze online bijlessen staat op de speciale pagina hiervoor.

Wil jij namens Lyceo deze bijles geven? Kijk dan eens tussen onze openstaande bijbanen.